Takimi Ndërtim i Kapaciteteve, Erasmus +

Takimi i perfituesve të Arsimit të Lartë, Ndërtim i Kapaciteteve, Erasmus + zhvillohet në internet në datat 25-29 Janar 2021. Formati online lejon një numër shikues nga e gjithë bota. Ka nje séance te hapur me ndërhyrjen e Prof. Muhamed Yunus, Themelues i Grameen Bank dhe Laureat i Çmimit Nobel për Paqe (2006),  Për më shumë informacion, Ju lutemi, vizitoni faqen e internetit http://www.cbhegrantholders2021.eu.

Per me teper informacion, vizitoni faqen:

http://www.cbhegrantholders2021.eu.