Konferenca Finale

Konferenca Finale

Në datat 22 dhe 23 nëntor u mbajt konferenca finale në Universitetin e Sporteve të Tiranës. Më shumë se 55 përfaqësues të partnerëve të Konsorciumit Entral morën pjesë në mënyrë aktive duke marrë pjesë në të gjitha seancat e ngjarjes. Rektori i universitetit pritës e uroi konferencën me një fjalë përshëndetëse. Gjithashtu koordinatorja e zyrës së Erasmus Plus në Tiranë znj. Ada Rama vlerësoi rezultatet e projektit dhe përgëzoi të gjithë anëtarët e ekipit nga çdo universitet për punën e bërë mirë dhe rezultatet e realizuara.

Në sesionet e radhës të gjithë partnerët shqiptarë prezantuan rezultatet e zbatimit të kurseve pilot në 4 sesione paralele sipas grupit të universiteteve. Vlerësimi nga pjesëmarrësit tregoi një shkallë shumë të mirë të cilësisë së kurseve të trajnimit, e pranuar mirë nga grupet e synuara.

Dita e dytë solli dëshmi për start up-et e reja në Universitetin e Sporteve të Tiranës. Njerëzit si sipërmarrës të rinj treguan përvojën e tyre në një ide të plotë të suksesit të biznesit dhe zbatimin.

 

Axhendën e konferencës mund ta shkarkoni këtu  ENTRAL SUT Conference Program

 

Nentor 2023!

Se shpejti konferenca finale e projektit Entral ne Tirane!